Yleiset palveluehdot
  Ehdot ovat voimassa 01.11.2023 alkaen.
  Yleistä
  ElonetPlus -videopalvelu on Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) ylläpitämä ja hallinnoima palvelu. Palvelun teknisestä ylläpidosta ja kehityksestä vastaa Icareus Oy.
  Palvelu ja siellä näkyvät videomateriaalit, kuvat, tekstit ja logot ovat KAVI:n tai sen yhteistyökumppanien omaisuutta, ja niitä ei saa ilman edellä mainittujen tahojen yksilöityä lupaa tallentaa, jakaa, levittää, muokata tai uudelleenkäyttää.
  Elokuvia saa esittää vapaasti ei-kaupallisissa tarkoituksissa, ellei toisin mainita. Esimerkiksi elokuvien esittäminen kouluissa, kirjastoissa ja muissa maksuttomissa yleisötilaisuuksissa on sallittua.
  Sisältöjä ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman Kansallisen audiovisuaalisen instituutin lupaa.
  Toimitusehdot ja Videosisältöjen katsominen
  Videosisältöjä voi seurata ElonetPlus-sivustolta erilaisia päätelaitteita käyttämällä tai käyttämällä ElonetPlus-sovelluksia eri mobiili tai älytelevisio -päätelaitteissa.
  Yhteystiedot:
  Kansallinen audiovisuaalinen instituutti
  Kaikukatu 2 C, 00530 Helsinki
  PL 16, 00501 Helsinki
  Palvelun käyttö
  ElonetPlus-palvelun käyttö on mahdollista ilman rekisteröitymistä tai kirjautumista.
  Halutessaan käyttäjä rekisteröityy ElonetPlus-järjestelmään ja luo sinne henkilökohtaisen profiilin (sähköposti sekä salasana). Jos asiakkaalle ei syystä tai toisesta tule rekisteröitymisvahvistusta, rekisteröityminen ei todennäköisesti ole onnistunut, tai annetussa sähköpostiosoitteessa on ollut virhe.
  Palveluun rekisteröitynyt ja kirjautunut käyttäjä saa tiettyjä etuja, kuten ”jatka katselua” -toiminnon.
  ElonetPlus-palvelun käyttö on ilmaista käyttäjille, lukuun ottamatta mahdollista Internet-palvelutarjoajan tai operaattorin kustannuksia Internet-liikenteestä.
  Vastuut ja vastuun rajoitukset
  KAVI ei vastaa organisaation vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ilmenevistä ongelmista (esim. yksittäisen kuluttajan Internet-operaattorista johtuvista Internet-yhteyden pätkimisistä tai laitteiston yhteensopivuusongelmista).
  KAVI pidättää oikeuden palveluehtojen muutoksiin ilmoituksetta.
  KAVI noudattaa toiminnassaan Suomen lakia.
  Loppukäyttäjä käyttää palvelua omalla vastuullaan, eikä loppukäyttäjällä ole oikeutta valittaa palvelusta KAVI:lle.
  Force Majeure
  KAVI ei ole vastuussa palvelun toimimattomuudesta, viivästyksestä tai estymisestä, mikäli syy tähän on KAVIn vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella oleva seikka, kuten tavarantoimitusten katkokset, estävät sääolosuhteet, luonnonmullistus, sota, onnettomuus, epidemia, tuonti- tai vientikielto, viranomaisten päätös, liikenteen tai energian jakelun häiriintyminen tai estyminen, työtaistelutoimenpide tai muu vastaava KAVI:n tai aiemman myyntiportaan toimintaa estävä seikka.
  Kaikissa toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja palautteissa pyydetään asiakkaita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.
  Asiakasrekisteri ja rekisteriseloste
  Palvelun käyttö Suomessa ei vaadi asiakkaalta rekisteröitymistä tai kirjautumista. Asiakas voi halutessaan rekisteröityä ja kirjautua ElonetPlus-palveluun saadakseen lisäpalveluita käyttöönsä. Mikäli käyttäjä rekisteröityy ElonetPlus-järjestelmään, tallennetaan tuolloin käyttäjän sähköposti sekä omavalintainen salasana taustajärjestelmään.
  Asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta KAVI:n ulkopuolisille tahoille. Sähköpostitiedotusta ja mainontaa voidaan tehdä rekisteröityneille asiakkaille palvelussa olevista tai sinne tulevista tuotteista.
  Palvelussamme saatetaan käyttää evästeitä sivuston tilatietojen tallentamiseen. Tallennettavia tilatietoja ovat mm. sisäänkirjautumistiedot ja valitun palvelun sisältö. Evästetiedostoihin ei tallenneta asiakkaan henkilökohtaisia tietoja.
  Lisätietoja rekisteristä ja sen hyödyntämisestä löytyy Tietosuojaselosteestamme.
  Yhteystiedot:
  Yhteystiedot:
  Kansallinen audiovisuaalinen instituutti
  Kaikukatu 2 C, 00530 Helsinki
  PL 16, 00501 Helsinki